Warning: Creating default object from empty value in /home/psihol5/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Ženska psihološka radionica – Samopouzdanje u ljubavnim odnosima | Psihološki kutak

Ženska psihološka radionica – Samopouzdanje u ljubavnim odnosima

Pretty young woman with arms raised standing on beach

Radionica „Samopouzdanje u ljubavnim odnosima“ omogućiće vam da naučite komunikacijske veštine koje će vas osposobiti da u ljubavnim odnosima otvoreno izrazite svoja osećanja, zatražite ono što želite i kažete ne kada nešto ne želite.

Postati samopouzdan u komunikaciji sa drugima znači postatati svestan sebe, spoznati svoje želje i izraziti ih na otvoren način. Kroz sticanje komunikacijskih veština, razvićete samopouzdanje u odnosu sa pripadnicima suprotnog pola i na taj način unapredite svoj ljubavni život.

Veliki broj ljubavnih problema proizilazi iz nesposobnosti da saopštimo ono što želimo i da se postavimo otvoreno u ljubavnim odnosima. Učešćem na radionici, naučićete da otvoreno izrazite svoje želje i emocije poštujući sebe i svoje potrebe, jednako kao i svog partnera i njegove potrebe.

 

Jednom kada steknete ove veštine one postaju vaše trajno vlasništvo i omogućavaju vam da se kompetentno uhvatite u koštac sa ljubavnim problemima. Ako ste osoba koja rado uči i želite da unapredite svoj ljubavni život, bilo da ste u vezi ili pokušavate da nađete adekvatnu osobu sa kojom će izgraditi vezu, dobrodošli ste na našu radionicu!

 

 

Neke od tema kojima ćemo se baviti na radionici su

• Kako se suočiti sa strahovima koji otežavaju ljubavni život
• Kako se suočiti sa teškoćama u vezi i konstruktivno rešavati partnerske konflikte
• Kako se oslobaditi nezdravnih emocija kao što su bes, depresija ili preterana uznemirenost u partnerskoj relaciji
• Kako se osloboditi od nelagode kada su u pitanju seksualne teme i poboljšati seksualno funkcionisanje
• Kako prepoznati i promeniti ponašanja kojima sebi otežavamo uspostavljanje odnosa sa pripadnicima suprotnog pola
• Kako se samopouzdano ponašati prema osobama koje nam se dopadaju

Način rada je dinamičan i interaktivan, zasnovan na kratkim predavanjima, diskusijama i zanimljivim vežbama, koje će vam pomoći da kroz analizu sopstvenog iskustva usvojite veštine neophodne za poboljšanje svog ljubavnog života.

Radionica će se odvijati kroz dva susreta od po 4 sata, u subotu i nedelju, 15. i 16. oktobra, u udobnom i prijatnom ambijentu Wellness centra City Spa Retreat, Mišarska 7.

Kroz radionicu će vas voditi
Mia Popić, psihološkinja, KBT savetnica i sertifikovana trenerica asertivnosti
Iva Branković, socijalna radnica, porodična savetnica

Cena radionice iznosi 6000 dinara
Prijivanje za radionicu možete obaviti u centru City Spa Retreat, na telefon 060 3820 235 ili na mejl adresu Psiholoskog Kutka office@psiholoskikutak.com

Kako su izgledale ranije sprovedene radionice

 

 

 

 

 


Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>